Nieuwe website en betere online zichtbaarheid voor Versluis & Willeboer​

Versluis & Willeboer uit Serooskerke wilde graag online meer zichtbaar zijn. Dit kun je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Versluis & Willeboer is een typisch Zeeuws bedrijf wat o.a. kozijnen plaatst, isolatie verzorgt en beglazing vervangt. Het is een nuchter bedrijf en dit wilde wij ook vasthouden. Wij hebben ze geadviseerd om dit ook online te blijven uitstralen, nuchter en wie ze zijn.

Aan de slag

Zichtbaarheid creëren kun je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Er is een website gemaakt voor Versluis & Willeboer. Het is een overzichtelijke website geworden, waarop duidelijk wordt wat zij kunnen doen en hoe ze zijn. De website is opgebouwd uit verschillende pagina’s met informatie. Daarnaast laten we ook projecten zien en kan er een offerte worden aangevraagd. De website is SEO ingesteld en er zijn verschillende landingspagina’s aangemaakt om zo sneller gevonden te worden en meer zichtbaar te zijn.

De website is duidelijk en in de huisstijl van het bedrijf gemaakt. Het is een rustige site geworden en ze laten goed zien wat ze doen. Naast de website is er gekozen om met social media aan de slag te gaan. Op deze manier kan de betrokkenheid online groeien en word je meer zichtbaar. Door social media is er ook meer traffic naar de website.

Social media

Op social media is het juist belangrijk dat zij laten zien wie ze zijn. Natuurlijk we zien allemaal de bewerkte plaatjes op social media voorbijkomen, maar dat gaat niet werken bij dit nuchtere Zeeuwse bedrijf. En dat moet je ook niet willen. Het mogen wel mooie plaatjes zijn. Onze fotograaf heeft mooie foto’s gemaakt bij de laatste projecten. Deze staan goed op social media en op de website. We posten berichten die passen bij de werkzaamheden en bij het bedrijf. Hierbij houden we ook de huisstijl vast die we ook gebruiken op de website. Door dit samen te houden creëer je één gehele uitstraling. Door te posten op social media ben je meer zichtbaar en door betrokken volgers wordt je doelgroep uitgebreid.

Wil je ook jouw doelgroep bereiken?

Tijdens een goede bak koffie inventariseren wij graag samen met jou de marketingbehoeftes. Spreken we snel af?

Bel 06 53672460 of mail ons via het formulier!