Sterke merken

Onze partners hebben alleen maar sterke merken, zowel nationaal als regionaal. Wij stapelen deze merken tot de ideale mix voor het meeste effect. Wij werken samen met verschillende sterke en grote merken. Je kunt elkaar kracht gebruiken, maar ook elkaar versterken. Hieronder zie je met welke merken wij o.a. samen werken. 

Sterke merken

PG media is het grootste mediabedrijf van Nederland. Zij bezitten veel grote Nederlands landelijke maar ook regionale merken. Zo hebben zij o.a. NU.nl, de PZC, Q-music, VTWonen, het AD, BN de Stem, de Donald Duck, de Volkskrant en Margriet. Dit is een groot verscheidenheid aan merken. 

DPG-partners-bereik-effect-sterke-merken

Origin Media is een bureau voor creatieve communicatie gevestigd in Middelburg, Zeeland. Wij houden ons bezig met het bedenken en maken van creatieve mediaproducten als bedrijfsfilms, websites, logo’s en huisstijlen, instructievideo’s, informatiefilms, vormgeving, flyers, folders en ander drukwerk, magazines, advertenties en reclame. Zij geloven in samenwerking en werken aan creatieve en praktisch inzetbare producten. 

Origin-Media-partners-bereik-effect-sterke-merken

De Groei Company staat voor het creëren en vertalen van een missie naar een passende strategie met concepten en de juiste marketingmiddelen. Dit vraag om veel specialismes. De Groei Company werkt daarom samen met een aantal kwalitatieve partners. 

Groei-Company-partners-bereik-effect-sterke-merken