PZEM - Event en aftermovie

Naast marketingcampagnes organiseren we ook evenementen. PZEM, het elektriciteitsbedrijf van Zeeland bestond in 2019 honderd jaar. Op basis van de nieuwe strategie is er bedacht om een summit van PZEM te organiseren. Het was een origineel programma met topsprekers, interessante onderwerpen, catering en goede communicatie. Er waren klanten, branchegenoten, aandeelhouders en partners van PZEM uitgenodigd. De energietransitie stond centraal in de summit. PZEM kreeg een overalscore van een 9,0 voor dit evenement. Het was echt de bedoeling om op deze dag te verbinden. Dat is zeker gelukt.

Sprekers

Het was een interessant summit met veel goede sprekers. Zo was Roelof Hemmen de dagvoorzitter en waren er inspirerende sprekers op het podium te vinden. Michael Shellenberger is klimaatdeskundige en deelde zijn visie en kennis met ons. Talitha Muusse heeft gesproken over duurzaamheid en MVO. Paulien Herder is hoogleraar energiesystemen en- systeemintegratie en zij bracht ons meer bij over innovaties en oplossingen. En als laatste waren Patrick en Milan van der Meulen aan het woord over o.a. de klimaatverandering. Dit summit zat dus bomvol leuke sprekers en dat maakte het evenement o.a. tot een groot succes.

Aftermovie

Naast de ervaring delen met de mensen die aanwezig waren op de summit, was het ook de bedoeling om dit naar buiten uit te dragen. Dit hebben we gedaan door middel van het maken van een aftermovie. De aftermovie kon online natuurlijk goed gedeeld worden en zo kon die video aan meer mensen getoond worden. In de video zijn vooral sfeerbeelden te zien van de summit. Daarnaast komen er ook sprekers in beeld en krijg je een algehele indruk van dit leuke, energievolle evenement.

Combinatie

Door zo de combinatie tussen video en offlinecommunicatie en verbinding op te stellen was het evenement een succes. Op de dag zelf en om daarna te herinneren. Door verschillende ideeën samen te brengen ontstaat er verbinding.

Wil je ook jouw doelgroep bereiken?

Tijdens een goede bak koffie inventariseren wij graag samen met jou de marketingbehoeftes. Spreken we snel af?

Bel 06 53672460 of mail ons via het formulier!