Deze projecten gingen je voor!

De afgelopen jaren hebben wij al vele klanten, grote en kleine, geholpen om meer bereik te creëren bij de juiste doelgroep. Hieronder een kleine greep uit onze klanten en projecten. Laat je inspireren en neem contact met ons op als je ook het juiste effect wilt bereiken.

Onze wijs

Voor de scholengroep Onze Wijs op Walcheren, zijn wij druk aan de slag geweest. Onder deze scholengroep vallen twaalf scholen die in Middelburg, Vlissingen, Sint-Laurens, Oost-Souburg en Arnemuiden gevestigd zijn. Deze scholen horen bij elkaar, maar dit was niet zichtbaar. Elke school is uniek en op zichzelf staand, maar ze horen wel bij elkaar. Het was alleen zichtbaar op de website en er hingen borden bij de scholen. Elke school had een ander logo en communiceerde uitingen op een eigen manier. Dit moest natuurlijk wel anders!

Schermafbeelding 2021-11-24 om 10.15.36

Voor Melse Maljaars zijn we met verschillende projecten bezig geweest, zowel online als offline. Melse Maljaars is een typisch Zeeuws loon-en verhuurbedrijf. Ze leveren landbouwmachines, bieden transportmogelijkheden en doen onderhoud aan straten, sloten en heggen. Ze zijn heel veelzijdig en zoeken dan ook nieuw personeel. Daarbij hebben ze onze hulp ingeschakeld. We hebben verschillende manieren bedacht om dit te doen. We hebben zowel een online als een offlinecampagne opgezet. Dit is om de juiste doelgroep te bereiken via de verschillende kanalen. Het is natuurlijk belangrijk als je nieuw personeel zoekt dat je dit via verschillende kanalen doet.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 10.05.18

Versluis & Willeboer uit Serooskerke wilde graag online meer zichtbaar zijn. Dit kun je natuurlijk op veel verschillende manieren doen. Versluis & Willeboer is een typisch Zeeuws bedrijf wat o.a. kozijnen plaatst, isolatie verzorgt en beglazing vervangt. Het is een nuchter bedrijf en dit wilde wij ook vasthouden. Wij hebben ze geadviseerd om dit ook online te blijven uitstralen, nuchter en wie ze zijn.

Schermafbeelding 2021-11-24 om 09.52.17

Naast marketingcampagnes organiseren we ook evenementen. PZEM, het elektriciteitsbedrijf van Zeeland bestond in 2019 honderd jaar. Op basis van de nieuwe strategie is er bedacht om een summit van PZEM te organiseren. Het was een origineel programma met topsprekers, interessante onderwerpen, catering en goede communicatie. Er waren klanten, branchegenoten, aandeelhouders en partners van PZEM uitgenodigd. De energietransitie stond centraal in de summit. PZEM kreeg een overalscore van een 9,0 voor dit evenement. Het was echt de bedoeling om op deze dag te verbinden. Dat is zeker gelukt.

Wil je ook jouw doelgroep bereiken?

Tijdens een goede bak koffie inventariseren wij graag samen met jou de marketingbehoeftes. Spreken we snel af?

Bel 06 53672460 of mail ons via het formulier!