BereikEffect.nl maakt het verschil

De juiste mensen de juiste dingen laten doen, dat doen wij bij Bereikeffect.nl. Marketing kent vele specialismen, net als sales. Wij pretenderen niet alles goed te kunnen, we zoeken gewoon de juiste partners, met veel kennis, sterke merken en creatieve mensen. Dan kom je tot verrassende campagnes die werken. Maak kennis met ons. 

De echte kracht van BereikEffect.nl zit hem niet alleen in de mensen die er werken, maar in de mensen waar ze mee werken. Creatieve, sterke concepten in combinatie met veel ervaring, sterke merken online en offline en een groot luisterend oor voor de klant. We zijn trots op wat we doen, als dat niet haalbaar is, dan doen we het liever niet.

Door samen te werken met verschillende partners komen we verder. We werken vanuit onze eigen kracht, we werken met concepten en op deze manier  bereiken we dan samen meer. 

Maak kennis met ons

Bereikeffect.nl is een nieuw bureau, gespecialiseerd in het bereiken van effect met marketing. Maak kennis met het team van Bereikeffect.nl. Achter dit team staat een team van makers die jou ook gaan helpen om effect te bereiken.  Wij zijn specialist in het toepassen van visuele marketing online en offline. Resultaat door samenwerken en verbinden, dat is waar Bereikeffect.nl voor staat. “Creatieve concepten, professionele partners en hele sterke merken, laat ons de verbindende factor maar zijn, dan bereik je pas echt meer effect”. 

Klaas van de Ketterij & Ivo van der Velde

Content creator & Marketing strateeg & Partners

Klaas van de Ketterij is al ruim 10 jaar ondernemer en is een media avonturier. Hij legt graag mooie beelden vast en werkt graag samen om effect te bereiken. “Het unieke van bereik effect is de ervaring die wij mee brengen en het uitvoerbare deel. We bedenken zowel de strategie en voeren deze ook voor je uit” 

Ivo van der Velde heeft ruim 20 jaar sales en marketing ervaring, 10 jaar bij het grootste mediabedrijf van Nederland (DPG), in de retail, mkb, corporate sales en media, een brede praktijkopleiding dus. “Voor mij zijn er uiteindelijk maar twee kwaliteiten waar ik het meest trots op ben, de kracht om te verbinden en mijn creativiteit. Alle andere dingen kun je leren en leren dat doe ik nog elke dag”

Martine van der Peijl & Andrea Zandee & Nikki Molhoek

Graphic designers &Office manager & copywriter

Wil je ook jouw doelgroep bereiken?

Tijdens een goede bak koffie inventariseren wij graag samen met jou de marketingbehoeftes. Spreken we snel af?

Bel 06 53672460 of mail ons via het formulier!